Favorieten Eva

Eva
EVA
43 / NORMALE TOT VOCHTARME HUID
webshop & boutique manager / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS
Dat de pigmentvlekjes, die zo spontaan op zijn gekomen, ook weer spontaan verdwijnen.
BEAUTY BIECHT
Geen geduld voor schoonheidsbehandelingen (!). Komt misschien ook omdat ik al een uitgebreid beauty ritueel thuis doe 😉 maar tegen een lekkere massage zeg ik geen nee.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

favorieten van Eva

Valmont Prime Renewing Pack
Dit product hoort in ieder badkamerkastje te staan. Het is je eigen schoonheidsspecialiste in een potje. Gebruik m als nachtverzorging onder de Prime Regenera II zodat je ‘s ochtends stralend wakker wordt of als masker om de huid op te peppen.

Valmont Face Exfoliant
Scrubben doe je in de avond zodat je met een super schone huid je bed instapt en de huid zichzelf de hele nacht kan herstellen. Met deze scrub mag je zelfs een maand ‘kuren’ door deze iedere avond te gebruiken. Na een maand heb je dan een mooie frisse stralende nieuwe huid.

Valmont Prime Regenera II
Wondje, vers litteken, ruwe huid, extreem droge huid? Een beetje Prime Regenera II erop en je huid is in no-time weer super zacht en hersteld. Deze hoort dus eigenlijk ook in ieder badkamerkastje.

Valmont Prime Contour
Ik vond dat ik op mijn dertigste toch echt aan de oogcrème moest! Dus braaf de Prime Contour aan mijn beautyritueel toegevoegd. Inmiddels kan ik niet meer zonder en heb zelfs ontdekt dat ik het nog fijner vind met de Valmont Eye-C-gel eronder (helaas is deze eruit en ben nu aan het kijken of de Hydra3 Eye net zo lekker is voor eronder).

Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm
Het is eerst even wennen om je huid schoon te maken met een balsem maar eenmaal geprobeerd wil je niet meer anders. Een beautymomentje voor jezelf! Het droogt de huid niet uit maar geeft juist extra verzorging.

Ayuna The Soap
De Cleansing Balm van Elemis heeft bij mij op de plank een grote concurrent gekregen. Ik vind mijn gezicht wassen met water nou eenmaal heel erg fijn dus toen deze ‘zeep’ in ons assortiment kwam, moest ik hem proberen. Inmiddels wil ik niet meer zonder, het is een heerlijke zachte zeep met voedende en verzorgende oliën die de huid niet uitdroogt. Daarbij voelt de huid superschoon en zacht aan.

Skin Republic Foot Peel
Ik heb geen last van eelt op mijn voeten maar wel snel een droge huid. Deze peel zorgt ervoor dat je na circa 7 dagen (bij mij was het al na 4!) gaat vervellen. Het is niet bij iedereen zo spectaculair maar bij mij ging het heel erg vervellen en na een week had ik zijdezachte voetjes!

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Reinigen: Huid reinigen met de Bubble Falls van Valmont.
Verzorging:
Serum B-Cellular van Valmont en de Prime Regenera I er overheen (vergeet hals en decolleté niet). Tenzij de zon schijnt dan gebruik ik de UV Defence van Pascaud.
Extra:
Eye-C-gel (is helaas uit het assortiment) onder mijn ogen en daaroverheen de Prime Contour (beiden van Valmont).

NACHT

Reinigen: Met de Soap van Ayuna en wat water maak ik een heerlijke mousse in mijn handen en masseer die in op mijn gezicht. Alle make-up masseer ik zo los en spoel ik daarna in één keer af.
De Pro-Collagen Rose Cleansing Balm gebruik ik nu een stuk minder maar blijft ook echt heel fijn als avond reiniging.
Masker (ja, iedere avond): Het Prime Renewing Pack of het Masque Majestueux aanbrengen en laten intrekken tijdens tanden poetsen.
Verzorging: 2x per week laat ik het Prime Renewing Pack zitten en breng hier overheen de Regenera II aan zodat het allebei de hele nacht kan intrekken.
De andere avonden gebruik ik Le Masque Anti-Fatique van EviDenS als nachtverzorging.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Sandra // Alexia