Favorieten Eva

Eva
EVA
42 / NORMALE TOT VOCHTARME HUID
webshop & boutique manager / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS
Zo lang mogelijk een stralende huid houden zonder rimpels.
BEAUTY BIECHT
Geen geduld voor schoonheidsbehandelingen (!). Komt misschien ook omdat ik al een uitgebreid beauty ritueel thuis doe 😉 maar tegen een lekkere massage zeg ik geen nee.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

favorieten van Eva

Valmont Prime Renewing Pack
Dit product hoort in ieder badkamerkastje te staan. Het is je eigen schoonheidsspecialiste in een potje. Gebruik m als nachtverzorging onder de Prime Regenera II zodat je ‘s ochtends stralend wakker wordt of als masker om de huid op te peppen.

Valmont Face Exfoliant
Scrubben doe je in de avond zodat je met een super schone huid je bed instapt en de huid zichzelf de hele nacht kan herstellen. Met deze scrub mag je zelfs een maand ‘kuren’ door deze iedere avond te gebruiken. Na een maand heb je dan een mooie frisse stralende nieuwe huid.

Valmont Prime Regenera II
Wondje, vers litteken, ruwe huid, extreem droge huid? Een beetje Prime Regenera II erop en je huid is in no-time weer super zacht en hersteld. Deze hoort dus eigenlijk ook in ieder badkamerkastje.

Valmont Prime Contour
Ik vond dat ik op mijn dertigste toch echt aan de oogcrème moest! Dus braaf de Prime Contour aan mijn beautyritueel toegevoegd. Inmiddels kan ik niet meer zonder en heb zelfs ontdekt dat ik het nog fijner vind met de Valmont Eye-C-gel eronder. (na je 40ste heb je nog meer producten nodig..)

Valmont DetO2x cream
1 of 2 keer per jaar pak ik deze crème als kuur. Het liefst na de zomer of na de winter om de huid even te resetten.

Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm
Het is eerst even wennen om je huid schoon te maken met een balsem maar eenmaal geprobeerd wil je niet meer anders. Een beautymomentje voor jezelf! Het droogt de huid niet uit maar geeft juist extra verzorging.

Skin Republic Foot Peel
Ik heb geen last van eelt op mijn voeten maar wel snel een droge huid. Deze peel zorgt ervoor dat je na circa 7 dagen (bij mij was het al na 4!) gaat vervellen. Het is niet bij iedereen zo spectaculair maar bij mij ging het heel erg vervellen en na een week had ik zijdezachte voetjes!

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Reinigen: Huid reinigen met de Bubble Falls van Valmont.
Verzorging:
Serum B-Cellular van Valmont en Clarifying Surge er overheen (vergeet hals en decolleté niet). Tenzij de zon schijnt dan gebruik ik de UV Defence van Pascaud.
Extra:
Eye-C-gel onder mijn ogen en daaroverheen de Prime Contour (beiden van Valmont).

NACHT

Reinigen: De Pro-Collagen Rose Cleansing Balm inmasseren en afnemen met een warm compres.
Masker (ja, iedere avond): Het Prime Renewing Pack of het Masque Majestueux aanbrengen en laten intrekken tijdens tanden poetsen.
Verzorging: 2x per week laat ik het Prime Renewing Pack zitten en breng hier overheen de Regenera II aan zodat het allebei de hele nacht kan intrekken.
De andere avonden gebruik ik Le Masque Anti-Fatique van EviDenS als nachtverzorging.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Sandra // Joyce // Alexia