Favorieten Eva

Eva
EVA
44 / NORMALE TOT VOCHTARME HUID
webshop & boutique manager / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS
Dat de pigmentvlekjes, die zo spontaan op zijn gekomen, ook weer spontaan verdwijnen.
BEAUTY BIECHT
Na 20 jaar Valmont ben ik van mijn geloof gevallen en overgestapt naar Cosmedix.. Maar de renewing pack zal altijd een favoriet blijven.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Valmont Prime Renewing Pack
Dit product hoort in ieder badkamerkastje te staan. Het is je eigen schoonheidsspecialiste in een potje. Ik gebruik hem zeker 3 keer per week als masker en slaap ermee op de avonden dat ik niet het Serum 16 van Cosmedix gebruik.

Glow van Cosmedix
Ik vind de Glow van cosmedix echt een superproduct! Het is even wennen want er zit een korreltje in zodat het tegelijkertijd een exfoliant is. Je masseert het masker een paar minuten in om de huid te exfolieren, dan laat je hem nog 10 minuten zitten en spoelt m af. Hierna heb je een superzachte stralende huid.

Rescue van Cosmedix
Dit is eigenlijk de Regenera II maar dan van Cosmedix. Een echte SOS crème/masker voor een droge schrale huid. Je kan hem ook mengen met de crème om deze wat voller te maken en de huid te verzachten.

Surge van Cosmedix
Dit is een geweldig serum met hyaluron voor onder je creme. Ik mix deze een paar keer per week met een beetje Pure C van Cosmedix. Dit geeft een mooie egale teint en glow. (Ik gebruik dan wel de Peptide Rich Defense van Cosmedix eroverheen als bescherming tegen de zon)

Humidify van Cosmedix
Dit is mijn favoriete dag/nachtverzorging. Door deze te combineren met de surge is mijn huid goed gevoed en gehydrateerd. Voor mij de vervanging voor de Regenera I.

Ayuna The Soap
Ik vind mijn gezicht wassen met water nou eenmaal heel erg fijn dus toen deze ‘zeep’ in ons assortiment kwam, moest ik hem proberen. Inmiddels wil ik niet meer zonder, het is een heerlijke zachte zeep met voedende en verzorgende oliën die de huid niet uitdroogt. Daarbij voelt de huid superschoon en zacht aan.

Skin Republic Foot Peel
Ik heb geen last van eelt op mijn voeten maar wel snel een droge huid. Deze peel zorgt ervoor dat je na circa 7 dagen (bij mij was het al na 4!) gaat vervellen. Het is niet bij iedereen zo spectaculair maar bij mij ging het heel erg vervellen en na een week had ik zijdezachte voetjes!

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Reinigen: Huid reinigen met Soap van Ayuna of de Crystal Cleanse van Cosmedix
Verzorging: Surge van Cosmedix met de Humidify eroverheen. Als de zon schijnt dan doe ik de Peptide Rich Defens van Cosmedix er nog extra overheen.
Extra: Eye Genius rondom de ogen.

NACHT

Reinigen: Met de Soap van Ayuna en wat water maak ik een heerlijke mousse in mijn handen en masseer die in op mijn gezicht. Alle make-up masseer ik zo los en spoel ik daarna in één keer af.
Op de avonden dat ik het serum 16 van Cosmedix gebruik (dit is óm de avond) neem ik mijn gezicht extra af met de Purity Balance van Cosmedix om de huid licht te exfoliëren.
Masker (om de avond): Het Prime Renewing Pack aanbrengen en laten intrekken tijdens tanden poetsen.
Verzorging: 3x per week laat ik het Prime Renewing Pack zitten en ga hiermee slapen. De andere avonden gebruik ik serum 16 van Cosmedix met een dun laagje humidify eroverheen.
Extra: in het weekend neem ik graag de tijd voor een extra beauty-momentje, Ik reinig mijn huid dan grondig met de crystal cleanse en de purity balance van Cosmedix. Hierna breng ik de Glow van Cosmedix aan, dit is een scrub en masker in 1. Als ik deze na 10 minuten heb afgespoeld breng ik een micro-sheet masker aan om de huid extra te hydrateren en te voeden.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Sandra // Alexia  // Siënna