Verzenden & Retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Verzending

Voor verzendingen binnen Nederland & België maakt de zotosbeauty.nl online winkel gebruik van PostNL.

Dit zijn standaard verzendingen en deze service is gratis voor een bestelling boven een bedrag van € 75,00 voor verzendingen binnen Nederland. Voor kleinere bestellingen wordt voor Nederland € 5,95 kosten in rekening gebracht. Voor België bedragen de verzendkosten standaard € 5,95

Levertijd

De levertijd hiervan is doorgaans 1-3 werkdagen binnen Nederland. Alle bestellingen kunnen via PostNL tracking gevolgd worden. Op zondag, maandag en feestdagen zijn wij gesloten en worden de pakketten de eerstvolgende werkdag verzonden.

Retourneren en ruilen

Aangekochte artikelen kunnen, na aanmelding van het retour en opgaaf van reden via een mail naar webshop@zotos.nl, binnen 14 dagen retour gezonden worden voor teruggave van je aankoopbedrag.

Alle artikelen moeten in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd met ongeopende verpakking, op onderstaand adres. Zotosbeauty.nl accepteert uitsluitend onbeschadigde en ongeopende artikelen retour voor teruggave van het aankoopbedrag.
Indien een retourartikel tijdens het transport beschadigd raakt accepteren wij daar geen aansprakelijkheid voor.

Om een online gekocht item te ruilen, meld je dit eerst aan via de mail naar webshop@zotos.nl, stuur je het binnen 14 dagen retour en plaats je een nieuwe bestelling online. Het aankoopbedrag van je retour gezonden artikelen wordt teruggestort op je rekening.

Terugbetaling van online items

Het bedrag zal worden teruggestort op hetzelfde rekeningnummer zoals gebruikt voor de aankoop. We streven er altijd naar om retouren zo snel mogelijk af te handelen.

Adres voor retourzendingen:

Zotos Beauty V.O.F.
t.a.v. afdeling webshop
Stadionweg 279
1076PA Amsterdam

Betalingen & prijsbeleid en toeslagen

Zotosbeauty.nl accepteert de volgende betalingsmethoden:

iDEAL
Bankoverschrijvingen
Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van acceptatie en verificatie.

 Prijsbeleid en toeslagen

Alle prijzen zijn in euro’s (€) voor bestellingen die worden verzonden in Nederland en België. Alle prijzen zijn inclusief het lokaal geldende btw-tarief en exclusief verzendkosten.