Salon

Onze natural anti-aging experts staan voor je klaar met behandelingen op maat. Wij geloven in een no-nonsense aanpak met gebruik van de meest geavanceerde technieken en kwalitatieve producten om jouw huid te laten stralen.

Wil je graag advies over onze producten? Kom langs in onze boutique voor een verzorgingsadvies op maat.

Hieronder kan je een overzicht vinden van onze behandelingen. Klik hier om direct een online afspraak te boeken. Ben je een nieuwe klant en weet je niet welke behandeling geschikt is voor je? Kies bij het boeken voor ‘nieuwe klant’ en wij overleggen samen met je wat het beste is voor jouw huid. Twijfel je over welke behandeling bij je past? Kies dan bij het boeken voor “gezicht 60, 75 of 90 minuten” dan kijken we samen welke behandeling het beste is voor jouw huid.

Gezichtsbehandelingen van 35 tot 60 minuten

Get the Glow
35 min.
€ 77,50

Geen tijd maar wel een stralende huid? Dan is dit de ideale snelle behandeling! Een lichte peeling in combinatie met de Nora Bode Oxyjet geeft jouw huid een prachtige glow. (Let op: deze behandeling is zonder epileren en onzuiverheden verwijderen. Wil je dit er wel graag bij; kies dan de Oxyjet luxe of de Valmont Vitality behandeling)

Microneedling basis
45 min.
€ 165,00

Op zoek naar een huidverjongings-behandeling zonder injecties?
Deze behandeling met de medische 1NEED-pen vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en verbetert de huidkleur. Het resultaat is een stevigere, vollere en jongere huid op een veilige niet pijnlijke manier.

Valmont Vitality Facial
60 min.
€  105,00

Een Valmont gezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, massage, masker(s) en optioneel gebruik van de Nora Bode OxyJet (zuurstof).

Cosmedix The Facial
60 min.
€   105,00

Een Cosmedix gezichtsbehandeling afgestemd op de huidconditie (kalmerend, anti-aging, hydraterend of zuiverend) met reiniging, exfoliatie, massage en masker.

Cosmedix Peeling Level 1
60 min.
€  120,00

De Level 1 peeling van Cosmedix wordt afgestemd op jouw huidconditie en is ook bedoeld als voorbereiding op de Level 1+ peeling. Dit is een behandeling zonder downtime maar met direct prachtig resultaat.

Cosmedix Peeling Level 1+
60 min.
€  127,50

Het vervolg op de Level 1 peeling. Dit is een behandeling met intensievere peelings op basis van o.a. AHA’s en Retinol en kan alleen geboekt worden als vervolg op de Level 1 peeling of na gebruik van een Cosmedix kit.

Décaar Algen peeling
60 min.
€ 105,00

Deze peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Elemis Relax-Special
60 min.
€ 99,00

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met het engelse merk Elemis inclusief reiniging, massage en masker. Geschikt voor ieder huidtype.

Oxyjet Luxe
60 min.
€ 115,00

Sterke hydraterende, stimulerende en anti-aging behandeling met de Nora Bode Oxyjet (zuurstof) inclusief reiniging, scrub en masker.

Microdermabrasie by Megapeel
60 min.
€ 115,00

Microdermabrasie met de Megapeel, inclusief reiniging, Oxyjet Cryo (ijskoud zuurstof) en het Renewing Pack van Valmont.

Biomedical Microneedling
60 min.
€ 190,00

Op zoek naar een huidverjongings-behandeling zonder injecties?
Deze behandeling met de medische 1NEED-pen vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en verbetert de huidkleur. In deze behandeling zit ook een goede reiniging, peeling of mesotherapie. Per keer wordt gekeken naar wat de huid op dat moment het meeste nodig heeft.

maak een afspraak

Gezichtsbehandelingen van 75 minuten

Valmont Vitality met rugmassage
75 min.
€ 120,00

De Valmont Vitality facial maar dan begint deze behandeling met een ontspannende rugmassage van 15 minuten. De behandeling wordt volledig op jouw huid en wensen afgestemd en is 75 minuten pure verwennerij.

Valmont Vitality met bindweefsel
75 min.
€ 120,00

Een behandeling waar de huid weer van gaat stralen! De behandeling bestaat uit een peeling  of een intensieve scrub (waar de huid op dat moment het meeste behoefte aan heeft), een masker en een bindweefselmassage met de LPG of manueel. De complete “fitness” behandeling voor de huid.

Cosmedix The Facial met bindweefsel
75 min.
€  120,00

Een Cosmedix gezichtsbehandeling afgestemd op de huidconditie (kalmerend, anti-aging, hydraterend of zuiverend) met reiniging, exfoliatie, bindweefselmassage en masker.

Décaar Deep Phyto peel i.c.m. de algen peeling
75 min.
€  135,00

Een behandeling voor de huid die gewend is aan peeling/anti-aging behandelingen. Een combinatie van een fruitzuur peeling en de Decaar Algenpeeling, voor een nog intensievere werking van de Algenpeeling.

maak een afspraak

Gezichtsbehandelingen van 90 -105 minuten

Zotos Beauty Facial
90 min.
€  157,50

Een complete gezichtsbehandeling met Valmont en/of Cosmedix volledig afgestemd op jouw wensen en huidtype. Het beste van Valmont, Cosmedix en Zotos Beauty in één behandeling.

Valmont Intens Collageen
90 min.
€  175,00

De meest complete Valmont gezichtsbehandeling. Goede reiniging, exfoliatie, crème-masker, massage en het collageenvlies zorgen ervoor dat je huid weer straalt na deze behandeling.

Elemis Relax Intens
90 min.
€  145,00

Een gezichtsbehandeling die begint met 15 minuten rugmassage zodat je optimaal kan relaxen. De gezichtsbehandeling is inclusief reiniging, diverse massages en maskers. Geschikt voor ieder huidtype.

Reset, Rise and Shine
105 min.
€ 185,00

De alles-in-één behandeling, deze behandeling begint met een ontspannende rugmassage. Peeling, massage, masker, wenkbrauwstyling, indien nodig harsen bovenlip.

maak een afspraak