Salon

Onze natural anti-aging experts staan voor u klaar met behandelingen op maat. Wij geloven in een no-nonsense aanpak met gebruik van de meest geavanceerde technieken en kwalitatieve producten om uw huid te laten stralen.

Wilt u graag advies over onze producten? Kom langs in onze boutique voor een verzorgingsadvies op maat.

Hieronder kunt een overzicht vinden van onze behandelingen. Klik hier om direct een online afspraak te boeken. Twijfel over welke behandeling bij u past? Kies bij het boeken voor ‘nieuwe klant’ en wij overleggen samen met u wat het beste is voor uw huid.

Snel Resultaat

Korte behandelingen met groots resultaat

Bindweefselmassage Manueel
35 min.
€ 62,50

Bindweefselmassage gezicht, inclusief korte reiniging.

Vitality Peel
50 min.
€ 89,00

Professionele peeling van Fillmed (op uw huid afgestemd), inclusief reiniging, Renewing Pack, Hyaluronmasker en gebruik van de Nora Bode OxyJet (zuurstof). Zeer geschikt voor beginners en alle huidtypes.

Microdermabrasie by Megapeel
50 min.
€ 95,00

Microdermabrasie met de Megapeel, inclusief reiniging, Oxyjet Cryo (ijskoud zuurstof) en het Renewing Pack van Valmont.

Valmont Brightness of Ice
50 min.
€ 90,00

Verhelderende en hydraterende Valmont behandeling, inclusief reiniging, enzymatische peeling en massage.

Extra bij te boeken:

Valmont Collageenvliesmasker
20 min.
€ 40,00

Dit masker bestaat voor 100% uit puur collageen, hersteld de veerkracht en stevigheid van de huid, is sterk hydraterend en strijkt fijne rimpels glad.

LPG
20 min.
€ 20,00

Fitness voor de huid. Deze technologie stimuleert de huid op een zachte manier zodat deze weer voller, steviger en stralender wordt.

maak een afspraak

Favourites

Complete behandelingen inclusief epileren wenkbrauwen

Vitality LPG
60 min.
€ 99,00

Een behandeling waar de huid weer van gaat stralen! De behandeling bestaat uit een peeling van Fillmed of een intensieve scrub (waar de huid op dat moment het meeste behoefte aan heeft), een masker en een massage met de LPG. De complete “fitness” behandeling voor de huid.

Oxyjet Luxe
60 min.
€ 105,00

Sterke hydraterende, stimulerende en anti-aging behandeling met de Nora Bode Oxyjet (zuurstof) inclusief reiniging, scrub en masker van Valmont.

Valmont by Zotos Beauty
90 min.
€ 145,00

Een complete gezichtsbehandeling met Valmont, volledig afgestemd op uw wensen en huidtype. Al het beste van Valmont in één behandeling.

Elemis Relax-Special
60 min.
€ 85,00

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met het engelse merk Elemis inclusief reiniging, massage en masker. Geschikt voor ieder huidtype.

Elemis Biotec
75 min.
€ 120,00

Een gezichtsbehandeling met het Biotec apparaat van Elemis, volledig afgestemd op uw wensen en huidtype. Een goede anti-aging behandeling die de huid weer een mooie glans geeft.

Pascaud Clarifying
60 min.
€ 110,00

Heb je last van een onzuivere, vette huid? Dan is deze diep-reinigende behandeling van Pascaud iets voor jou. Een complete gezichtsbehandeling met peeling, massage en intensief masker.

Pascaud Brightning
60 min.
€ 110,00

Een vale, grove huid? Heb je geen egale teint? De oplossing is dan deze verhelderende, anti-aging behandeling van Pascaud de oplossing. Een gezichtsbehandeling met peeling, massage en vliesmasker.

Pascaud Revitalize
75 min.
€ 135,00

Is je huid toe aan een algehele boost?
Deze uitgebreide anti-aging behandeling inclusief peeling, massage en marmatrix-masker, zet je huid weer “aan”. Geschikt voor alle huidtypes!

maak een afspraak

All Inclusive

De alles-in-één behandelingen, ondersteund met apparatuur. Peeling, massage, masker, wenkbrauwstyling, harsen bovenlip en nagels lakken.

Reset, Rise and Shine
105 min.
€ 175,00
maak een afspraak

Specials

Intensief huidverbeterende behandelingen

Biomedical Microneedling
60 min.
€ 150,00

Op zoek naar een huidverjongings-behandeling zonder injecties?
Deze behandeling met de Dermapluspen vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en verbetert de huidkleur. Het resultaat is een stevigere, vollere en jongere huid op een veilige niet pijnlijke manier.

Medische Peeling
60 min.
€ 95,00

Professionele peeling die veilig, effectief en gecontroleerd specifieke huidproblemen verminderen en corrigeren. Deze peelings zijn niet geschikt voor beginners 😉

maak een afspraak

Diversen

IPL ontharen

IPL Ontharen Oksels
€ 75,00
IPL Ontharen Bikini
€ 75,00
IPL nabehandeling per gebied
€ 25,00

 

maak een afspraak
maak een afspraak