Salon

Onze natural anti-aging experts staan voor je klaar met behandelingen op maat. Wij geloven in een no-nonsense aanpak met gebruik van de meest geavanceerde technieken en kwalitatieve producten om jouw huid te laten stralen.

Wil je graag advies over onze producten? Kom langs in onze boutique voor een verzorgingsadvies op maat.

Hieronder kan je een overzicht vinden van onze behandelingen. Klik hier om direct een online afspraak te boeken. Ben je een nieuwe klant en weet je niet welke behandeling geschikt is voor je? Kies bij het boeken voor ‘nieuwe klant’ en wij overleggen samen met je wat het beste is voor jouw huid. Twijfel je over welke behandeling bij je past? Kies dan bij het boeken voor “gezicht 60, 75 of 90 minuten” dan kijken we samen welke behandeling het beste is voor jouw huid.

Boost your skin treatments

Complete behandelingen

Get the Glow
35 min.
€ 72,50

Geen tijd maar wel een stralende huid? Dan is dit de ideale snelle behandeling! De Fillmed lightpeel in combinatie met de Nora Bode Oxyjet geeft jouw huid een prachtige glow. (Let op: deze behandeling is zonder epileren en onzuiverheden verwijderen. Dit kan er uiteraard wel bijgeboekt worden)

Vitality Peel
60 min.
€ 99,00

Professionele peeling van Fillmed (op jouw huid afgestemd), inclusief reiniging, Renewing Pack, Hyaluronmasker en gebruik van de Nora Bode OxyJet (zuurstof). Zeer geschikt voor beginners en alle huidtypes.

Vitality met bindweefselmassage
75 min.
€ 115,00

Een behandeling waar de huid weer van gaat stralen! De behandeling bestaat uit een peeling van Fillmed of een intensieve scrub (waar de huid op dat moment het meeste behoefte aan heeft), een masker en een bindweefselmassage met de LPG of manueel. De complete “fitness” behandeling voor de huid.

Oxyjet Luxe
60 min.
€ 105,00

Sterke hydraterende, stimulerende en anti-aging behandeling met de Nora Bode Oxyjet (zuurstof) inclusief reiniging, scrub en masker van Valmont.

Valmont Brightness of Ice
60 min.
€ 99,00

Verhelderende en hydraterende Valmont behandeling, inclusief reiniging, enzymatische peeling en massage.

Valmont by Zotos Beauty
90 min.
€ 150,00

Een complete gezichtsbehandeling met Valmont, volledig afgestemd op jouw wensen en huidtype. Al het beste van Valmont en Zotos Beauty in één behandeling.

Elemis Relax-Special
60 min.
€ 89,00

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met het engelse merk Elemis inclusief reiniging, massage en masker. Geschikt voor ieder huidtype.

Elemis Relax Trainee Treatment
60 min.
€ 65,00

Dit is de complete Elemis Relax-Special gezichtsbehandeling maar gegeven door een van onze trainees. Geschikt voor ieder huidtype. (deze behandeling is niet altijd beschikbaar)

Elemis Intens Relax
90 min.
€ 135,00

Een gezichtsbehandeling die begint met 15 minuten rugmassage zodat je optimaal kan relaxen. De gezichtsbehandeling is inclusief reiniging, diverse massages en maskers. Geschikt voor ieder huidtype.

maak een afspraak

Reset your skin treatments

Korte huidverbeterende behandelingen

Bindweefselmassage Manueel
30 min.
€ 62,50

Bindweefselmassage gezicht, inclusief korte reiniging.

Medische Peeling
60 min.
€ 95,00

Professionele peeling die veilig, effectief en gecontroleerd specifieke huidproblemen verminderen en corrigeren. Deze peelings zijn niet geschikt voor beginners 😉

Microdermabrasie by Megapeel
50 min.
€ 95,00

Microdermabrasie met de Megapeel, inclusief reiniging, Oxyjet Cryo (ijskoud zuurstof) en het Renewing Pack van Valmont.

Extra bij te boeken:

Valmont Collageenvliesmasker
20 min.
€ 40,00

Dit masker bestaat voor 100% uit puur collageen, hersteld de veerkracht en stevigheid van de huid, is sterk hydraterend en strijkt fijne rimpels glad.

maak een afspraak

Renew your skin treatments

Intensieve huidverbeterende behandelingen

Microneedling basis
60 min.
€ 150,00

Op zoek naar een huidverjongings-behandeling zonder injecties?
Deze behandeling met de Dermapluspen vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en verbetert de huidkleur. Het resultaat is een stevigere, vollere en jongere huid op een veilige niet pijnlijke manier.

Biomedical Microneedling
75 min.
€ 180,00

Op zoek naar een huidverjongings-behandeling zonder injecties?
Deze behandeling met de Dermapluspen vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en verbetert de huidkleur. In deze behandeling zit ook een goede reiniging, peeling of mesotherapie. Per keer wordt gekeken naar wat de huid op dat moment het meeste nodig heeft.

Reset, Rise and Shine
105 min.
€ 175,00

De alles-in-één behandeling, ondersteund met apparatuur. Peeling, massage, masker, wenkbrauwstyling, indien nodig harsen bovenlip.

maak een afspraak

Diversen

IPL ontharen

IPL Ontharen Oksels
€ 75,00
IPL Ontharen Bikini
€ 75,00
IPL nabehandeling per gebied
€ 25,00
maak een afspraak
maak een afspraak