Favorieten Alexia

alexia
ALEXIA
39 / GECOMBINEERDE HUID
designer / head social media & marketing

BEAUTY WENS  Stabielere huid maar vooral niet teveel gedoe.
BEAUTY BIECHT Ik reinig misschien niet altijd even goed mijn gezicht voor ik ga slapen…

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

 

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Heel raar om iets dat vettig voelt op je huid te smeren als reiniging maar het is fantastisch spul! Ik gebruik dit om mijn huid mee te reinigen. Ik vind hem voor mascara niet ideaal maar het werkt wel.

Elemis Peptide4 Eye Recovery Cream
Oogcrème blijft lastig vind ik, ik zie nooit echt resultaat en heb eigenlijk altijd wel donkere kringen/dunne huid. Deze nu dus met name gekozen voor de subtiele geur. Sterker nog; de Pro Collagen Eye-renewal deed misschien wel meer, maar ik merk wel dat deze peptide4 goed werkt tegen ‘puffy’ ogen voor mij. Na de 40 switch ik wel weer terug naar de hardcore stuff.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream
Toch van de Superfood lijn overgestapt naar de Pro-Collagen. Als Elemis fan is het toch wat vreemd om niet hun best verkopende crème ever te gebruiken. En ik moet zeggen; verdorie hij werkt. Als ze nu die geur wat meer richting de lavendel van de olie zouden trekken ben ik een zeer gelukkig mens. Maar je kan niet alles hebben…

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil
De naam uitspreken is al bijna te veel werk maar wat een heerlijke nachtcrème! Melkachtige structuur maar geeft toch genoeg zonder dat er een serum onder hoeft (scheelt weer een handeling ‘s avonds!). De subtiele geur is ook om verliefd op te worden.

Valmont Prime Renewing Pack
Volgens mij is dit iedereen zijn favoriet en is al het mogelijke hier al over gezegd. Als je jezelf eens wilt trakteren om wat voor goede reden dan ook. Het is even een diepte investering maar je geniet echt van je vernieuwde spiegelbeeld.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Onder de douche (ja, dat is af te raden omdat je eigenlijk – zeker ik – te heet water gebruikt) was ik mijn gezicht met de Pro-Collagen balsem. Tijdens het tandenpoetsen laat ik de oogcrème en mijn serum intrekken. Soms loop ik dan buiten en bedenk ik me dat ik mijn dagcrème ben vergeten (gelukkig werk ik in een beautysalon waar ze wel wat hebben staan).

NACHT

Als ik niet een slechte smoes heb verzonnen voor mezelf om dit over te slaan was ik ook in de avond mijn gezicht met de Pro-Collagen balsem. Nu niet onder de douche dus ik haal het af met een warm compres (ik neem langzaam wat vaktermen over, ik bedoel hier dus gewoon nat & schoon washandje). Dan gebruik ik óf wederom een serum, oogcrème en een nachtcrème, óf ik ga naar bed met een masker op.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Siënna