Favorieten Alexia

alexia
ALEXIA
35 / GECOMBINEERDE HUID
designer / head social media & marketing

BEAUTY WENS  Stabielere huid maar vooral niet teveel gedoe.
BEAUTY BIECHT Ik reinig misschien niet altijd even goed mijn gezicht voor ik ga slapen…

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

favorieten Alexia

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Heel raar om iets dat vettig voelt op je huid te smeren als reiniging maar het is fantastisch spul! Ik gebruik dit (bíjna elke dag nu!) om mijn huid mee te reinigen. Ik vind hem voor mascara niet ideaal maar het werkt wel.

Elemis Pro-Collagen Marine Oil
Omdat ik de Superfood Day Cream net iets te licht vind maar wel heel lekker kies ik voor een serum eronder voor nét even wat extra’s. Deze ruikt heerlijk naar lavendel.
(Ik heb een haat-liefde verhouding met de Pro-Collagen Marine lijn… ik vind de producten echt heerlijk, maar de geur niet (behalve de Marine Oil). Dus ik raad aan om deze eerst te ruiken en als de geur je aanstaat kies dan vooral alles van deze lijn!)

Elemis Pro Collagen Eye-Renewal
Mijn eerste oogcrème! Ik ben er wat laat mee, maar deze voelt zo fantastisch dat ik het gevoel heb dat ik die laatste 5 jaar wel weer in kan halen.

Elemis Superfood Day Cream
Ten eerste vind ik het heel leuk dat ze een product hebben dat Vegan-Friendly is. Verder is dit een fijne en lichte crème die snel intrekt en fijn aanvoelt. Voor mij alleen nèt iets te weinig dus daarom gebruik ik deze met een serum (Pro-Collagen Marine Oil) eronder.

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil
De naam uitspreken is al bijna te veel werk maar wat een heerlijke nachtcrème! Melkachtige structuur maar geeft toch genoeg zonder dat er een serum onder hoeft (scheelt weer een handeling ‘s avonds!). De subtiele geur is ook om verliefd op te worden.

Valmont Prime Renewing Pack
Volgens mij is dit iedereen zijn favoriet en is al het mogelijke hier al over gezegd. Als je jezelf eens wilt trakteren om wat voor goede reden dan ook. Het is even een diepte investering maar je geniet echt van je vernieuwde spiegelbeeld.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Onder de douche (ja, dat is af te raden omdat je eigenlijk – zeker ik – te heet water gebruikt) was ik mijn gezicht met de Pro-Collagen balsem. Tijdens het tandenpoetsen laat ik de oogcrème en mijn serum intrekken (en mijn deodorant opdrogen). Soms loop ik dan buiten en bedenk ik me dat ik mijn dagcrème ben vergeten (gelukkig werk ik in een beautysalon waar ze wel wat hebben staan).

NACHT

Als ik niet een slechte smoes heb verzonnen voor mezelf om dit over te slaan was ik ook in de avond mijn gezicht met de Pro-Collagen balsem. Nu niet onder de douche dus ik haal het af met een warm compres (ik neem langzaam wat vaktermen over, ik bedoel hier dus gewoon nat & schoon washandje). Dan gebruik ik óf wederom een serum, oogcrème en een nachtcrème, óf ik ga naar bed met een masker op.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Fatima // Joyce // Alexia