Favorieten Sandra

Sandra
SANDRA
57 / DROGE TOT NORMALE HUID
salonmanager / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS Uitstellen van huidveroudering en met name de lijntjes rond mijn mond.
BEAUTY BIECHT Al weet ik véél beter… toch gebruik ik lang niet altijd een hoge factor voor mijn gezicht als ik in de zon ga.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Valmont Prime Regenera I
Blijft voor mij dé lekkerste textuur, vol maar niet vet. Heerlijk!

Valmont Prime Regenera II
Altijd in de tas. Dag en nacht, na de zon, in de kou; voor mij geen leven zonder!

Valmont Prime Renewing Pack
Twee keer in de week ‘s nachts onder de Regenera II en zondagochtend bij het opstaan op het gezicht en dan lekker een uur (of 2) laten zitten.

Valmont Face Exfoliant
Dit blijft de lekkerste scrub. Ik gebruik hem 2x per week ‘s ochtends voor ik onder de douche stap. Eerst een half minuutje zonder water en dan onder de douche met wat water verdunnen en nogmaals scrubben.

Valmont V-Line Lifting Concentrate
Een heel fijn ‘lobbig’ serum dat glad strijkt en lijntjes vult. Ik gebruik het dagelijks onder mijn dagverzorging en ‘s nachts als ik de Regenera II gebruik.

Valmont Collageen Vliesmasker
Helaas nog niet beschikbaar voor de losse verkoop.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Voordeel van een drogere huid is dat je ’s ochtends niet al te diep hoeft te reinigen (dat scheelt tijd). Als ik onder de douche ga, scrub ik twee keer per week met Valmont Face Exfoliant. Dan (ga er maar even voor zitten): V-line Lifting Concentrate, Contour, Regenera I en op het jukbeen Regenera II (boven de 50 hè…) allen van Valmont. Op zondagochtend gaat voor het ritueel lekker dik de Renewing Pack erop en die laat ik zolang als kan zitten.

NACHT

Reinigen doe ik het liefst zonder water. Mijn favorieten hiervoor zijn de Fluid Falls en Vital Falls van Valmont. De Fluid Falls gebruik ik ook voor het verwijderen van mijn oog make-up. ’s Nachts gebruik ik de Regenera II (soms met laagje Renewing Pack eronder).


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Alexia