Favorieten Sandra

Sandra
SANDRA
57 / DROGE TOT NORMALE HUID
salonmanager / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS Uitstellen van huidveroudering en met name de lijntjes rond mijn mond.
BEAUTY BIECHT Al weet ik véél beter… toch gebruik ik lang niet altijd een hoge factor voor mijn gezicht als ik in de zon ga.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Valmont Prime Regenera I
Blijft voor mij dé lekkerste textuur, vol maar niet vet. Heerlijk!

Valmont Prime Regenera II
Altijd in de tas. Dag en nacht, na de zon, in de kou; voor mij geen leven zonder!

Valmont Prime Renewing Pack
Twee keer in de week ‘s nachts onder de Regenera II en zondagochtend bij het opstaan op het gezicht en dan lekker een uur (of 2) laten zitten.

Ayuna Essence
Dé allerlekkerste scrub.. …. .. qua geur en textuur. Ik gebruik deze scrub 2x in de week voordat ik onder de douche stap. De huid voelt superzacht.

Ayuna The Facial High
Het is even wennen aan de geur (denk karnemelk) maar eenmaal gewend kun je niet meer zonder. Het is een lotion met pre-biotische eigenschappen, dit wil zeggen dat het de huidmicrobioom (de huideigen bacteriën) voedt en intact houdt. Dit is dé basis voor een gezonde huid.

Ayuna Cellular Oil
Hier word ik blij van. De geur en niet vette textuur zijn fantastisch en zorgen ervoor dat mijn huid niet meer droog aanvoelt en direct een glow krijgt.

Radiance, serum van Cosmedix, met B Complex
De huid voelt direct gehydrateerd en door de toevoeging van het Vitamine B poeder merk ik dat mijn pigment/ouderdomsvlekjes veel minder donker zijn geworden.

Restoring Perfection van Valmont
Vanaf het voorjaar toch maar een factor over de dagverzorging. Deze is lekker dun en ruikt lekker.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Voordeel van een drogere huid is dat je ’s ochtends niet al te diep hoeft te reinigen (dat scheelt tijd). Ik gebruik in de ochtend alleen een lotion. De Vital Falls van Valmont is mijn favoriet. Als ik onder de douche ga, scrub ik twee keer per week met Ayuna Essence. Dan (ga er maar even voor zitten) begin ik altijd met The Facial High van Ayuna op een watje. Dan het Cosmedix Radiance serum met 3 “schudjes” B Complex, drupje Ayuna Cellular Oil,  Contour, Regenera I en op het jukbeen Regenera II (boven de 50 hè…). Op zondagochtend gaat voor het ritueel lekker dik de Renewing Pack erop en die laat ik zolang als kan zitten. Ik merk dat mijn decolleté echt kwetsbaarder wordt dus daar breng ik naast de Regenera I ook eerst de Cellular Oil aan.

NACHT

Reinigen doe ik het liefst zonder water. Mijn favoriet hiervoor is de Purity Solution van Cosmedix. Superzachte olie die ik met een warm compres afhaal. Deze gebruik ik ook voor het verwijderen van mijn oog make-up. ’s Nachts gebruik ik de Regenera II (soms met laagje Renewing Pack eronder). Deze wissel ik af (2 a 3 x/jaar ) met een kuurtje Retinol: Serum 16 kuur van Cosmedix. Hierover doe ik na 10 minuutjes (tandenpoetsen) de Remedy van Cosmedix omdat ik het serum alleen te droog vind aanvoelen.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Alexia // Siënna