Favorieten Siënna


SIËNNA
20 / NORMALE TOT DROGE HUID
schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS  Een mooie, stralende en uitgeruste huid.
BEAUTY BIECHT Ik ben liever lui dan moe, daarom bedenk ik zoveel mogelijk trucjes om het het mezelf makkelijk te maken en toch het meeste uit mijn skincare routine te halen hihi 😉

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

 

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Deze balsem is perfect voor degenen met een droge huid. Hij is super zacht en je voelt direct dat hij wat doet. Het fijnst vind ik om de Cleansing Balm lekker in te masseren voordat ik m’n tanden poets, en hem na het tandenpoetsen eraf te spoelen. Zo krijgt ie echt de tijd om in te werken (en gebruik ik m’n tijd efficiënt knipoog). Mijn huid voelt hierna altijd zacht en verzorgd, en de geur: heer-lijk!

Valmont Prime Renewing Pack
Alsof je wolkjes op je huid smeert! Ik laat hem lekker 20 minuutjes of (veel) langer zitten zodat ie goed kan intrekken. Hierna voelt je huid goed gehydrateerd en ziet het er uitgerust uit.

Valmont Purifying Pack
Wanneer ik merk dat mijn huid wat onrustiger is, is dit mijn go to masker. Hierna is mijn huid mooi glad en gereinigd. Het lekkerst is om hierna nog even het Renewing Pack of een ander voedend/hydraterend masker te doen.

Cosmedix Remedy
Dit is zo’n lekkere olie. Voedt intens en is heerlijk om als serum door je dag- of nachtcrème te mengen, vooral in de winter. Voor de droge huid geeft het net dat extra comfort en de voeding die je nodig hebt.

Peptide4 Plumping Pillow Facial
Dit nachtmasker heeft een heerlijk rijke geltextuur en voelt heel fijn op de huid. Je wordt wakker met een prachtige glow, de huid voelt zacht en comfortabel aan en ziet er goed verzorgd uit.

Frangipani Monoï Body Oil
Het insmeren van je lichaam is heel belangrijk om het mooi soepel en strak te houden. Daarom vind ik de Frangipani Monoï Body Oil van Elemis zo fijn. De geur laat je denken aan een tropisch eiland (heerlijk!). Na het douchen imasseren en even laten intrekken, daarna voelt je lichaam zijdezacht en gehydrateerd aan!

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Reiniging: In de ochtend masseer ik een klein beetje van de Pro-Collagen Cleansing Balm in en poets m’n tanden. In de douche masseer ik het verder in en meng ik het een klein beetje met water, waarna ik het afspoel.
Verzorging: Eenmaal uit de douche pak ik de Superfood Day Cream en verdeel deze over mijn gezicht. Mocht ik écht wat meer nodig hebben gebruik ik een klein beetje van de Superfood Facial Oil en meng deze met de Superfood Day Cream. Daarna masseer ik het in … en voila! Een verzorgde huid, klaar voor de dag.

NACHT

Dit vind ik altijd het leukste gedeelte van de avond omdat ik helemaal tot rust kom door in de avond mijn huid te verzorgen.

Reiniging: Net als in de ochtend masseer ik ’s avonds een klein beetje van de Pro-Collagen Cleansing Balm in en poets m’n tanden. Daarna spoel ik het af met lekker warm water en dep mijn gezicht droog met een kompres.
Verzorging: Als verzorging gebruik ik 2-3x in de week de Superfood Midnight Facial of de Peptide4 Plumping Pillow Facial. De andere avonden gebruik ik de Superfood Night Cream en wanneer mijn huid wat extra voeding nodig heeft doe ik er een paar drupjes van de Superfood Facial Oil bij.

Verder:
Wanneer mijn huid het nodig heeft exfolieer ik met een zachte scrub, waarna ik het Renewing Pack van Valmont óf de Restore van Cosmedix gebruik. Mocht mijn huid echt een boost nodig hebben of moet ik er de volgende dag stralend uitzien gebruik de Peptide4 Plumping Pillow Facial.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Alexia