Favorieten Siënna


SIËNNA
20 / NORMALE TOT DROGE HUID
schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS  Een mooie, stralende en uitgeruste huid.
BEAUTY BIECHT Het doen van maskers schiet er nog weleens bij in 🙂

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

 

Cosmedix Crystal Cleanse
Een heerlijk zachte reiniger! Het fijnst vind ik om de Crystal Cleanse lekker in te masseren voordat ik m’n tanden poets, en hem na het tandenpoetsen eraf te spoelen. Zo krijgt ie echt de tijd om in te werken (en gebruik ik m’n tijd efficiënt knipoog). Mijn huid voelt altijd zacht en verzorgd!

Cosmedix Emulsion
Deze dag- en nachtverzorging is voor mij precies goed. Hij sluit heel mooi aan op de Crystal Cleanse en geeft mijn huid de hydratatie die het nodig heeft. Mocht ik wat meer nodig hebben gebruik ik het serum Remedy erbij en dit is echt dé perfecte combinatie!

Cosmedix Restore
Alsof je wolkjes op je huid smeert! Ik laat hem lekker 15 minuutjes of langer zitten zodat ‘ie goed kan intrekken. Hierna voelt je huid goed gehydrateerd en ziet het er uitgerust uit.

Cosmedix Remedy
Dit is zo’n lekkere olie. Voedt intens en is heerlijk om als serum door je dag- of nachtcrème te mengen, vooral in de winter. Voor de droge huid geeft het net dat extra comfort en de voeding die je nodig hebt.

Superfood AHA Glow Cleansing Butter
Deze gebruik ik in combinatie met de Fruit Vinegar Liquid Glow als ik de Crystal Cleanse niet in huis heb. Voor mijn wat drogere huid is dit echt heerlijk. Ook deze laat ik lekker zitten tijdens het tandenpoetsen. Een fijne zachte balsem die reinigt en de huid super zacht en verzorgd laat aanvoelen.

Superfood Fruit Vinegar Liquid Glow
De geur alleen al … zo heerlijk! En door de AHA’s krijgt mijn huid ook nog eens een mooie glow!

Superfood Berry Boost Mask
Wanneer ik merk dat mijn huid wat onrustiger is, is dit mijn go to masker. Hierna is mijn huid mooi glad en gereinigd. Het lekkerst is om hierna nog even een voedend of hydraterend masker te doen.

Peptide4 Plumping Pillow Facial
Dit nachtmasker heeft een heerlijk rijke geltextuur en voelt heel fijn op de huid. Je wordt wakker met een prachtige glow, de huid voelt zacht en comfortabel aan en ziet er goed verzorgd uit.

Frangipani Monoï Body Oil
Het insmeren van je lichaam is heel belangrijk om het mooi soepel en strak te houden. Daarom vind ik de Frangipani Monoï Body Oil van Elemis zo fijn. De geur laat je denken aan een tropisch eiland (heerlijk!). Na het douchen imasseren en even laten intrekken, daarna voelt je lichaam zijdezacht en gehydrateerd aan!

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Reiniging: In de ochtend masseer ik twee pompjes van de Crystal Cleanse in en poets m’n tanden. In de douche masseer ik het verder in en meng ik het een klein beetje met water, waarna ik hem afspoel.
Verzorging: Eenmaal uit de douche pak ik de Emulsion en verdeel deze over mijn gezicht. Mocht ik écht wat meer nodig hebben gebruik ik 1 pompje van de Remedy en meng deze met de Emulsion. Daarna masseer ik het in … en voilá! Een verzorgde huid, klaar voor de dag.

NACHT

Dit vind ik altijd het leukste gedeelte van de avond omdat ik helemaal tot rust kom door in de avond mijn huid te verzorgen.
Reiniging: Net als in de ochtend masseer ik ’s avonds twee pompjes van de Crystal Cleanse in en poets m’n tanden. Daarna spoel ik het af met lekker warm water en dep mijn gezicht droog met een kompres.
Verzorging: Als verzorging gebruik ik de Emulsion. Als mijn huid wat extra voeding nodig heeft doe ik er 1 of 2 pompjes van de Remedy bij. Deze combinatie trekt heel mooi in tijdens het slapen, waardoor je ’s ochtends nog een zachte en gehydrateerde huid hebt.

Verder:
Wanneer mijn huid het nodig heeft exfolieer ik waarna ik het Berry Boost Mask 15-20 min laat zitten, óf ik gebruik een heerlijk voedend en/of hydraterend masker, zoals de Restore van Cosmedix. Mocht mijn huid echt een boost nodig hebben of moet ik er de volgende dag stralend uitzien gebruik ik de Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial, of een dun laagje van de Restore als nachtverzorging.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Alexia