Favorieten Sienna

sienna
SIENNA
18 / GECOMBINEERDE HUID
schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS  Egale huid met een mooie glow.
BEAUTY BIECHT Ik maak niet altijd mijn huid goed schoon in de avond.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

 

Superfood AHA Glow Cleansing Butter
Voor mijn wat drogere huid is dit echt elke avond weer heerlijk. Zo’n fijne zachte balsem die reinigt en de huid super zacht en verzorgd laat aanvoelen!

Superfood Facial Wash
Een reiniger die ook op de droge huid gebruikt kan worden, want hij reinigt zonder de huid uit te drogen. Je kan eindeloos mengen met kleine beetjes water en het gaat steeds meer schuimen. Mijn huid voelt altijd goed gereinigd en fris, maar nooit droog of trekkerig!

Soothing Apricot Toner
De geur alleen al … zo heerlijk!

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator
Precies goed voor mijn huid. Voelt niet te heftig en na gebruik een zacht babyhuidje.

Fillmed GR-Youth Mask
Fijnste masker dat ik tot nu toe gehad heb en is echt mijn nummer 1 masker, voor zowel de winter als zomer! Heerlijk rijke en volle textuur, alles in 1: voedt, hydrateert, kalmeert, verzorgt. Wat wil je nog meer?

Superfood Facial Oil
Dit is zó een lekker voedende olie. Voelt niet vet, voedt intens en de glow in combinatie met de Superfood Night Cream is echt prachtig!

Superfood Day Cream
Heerlijk voedende dagcrème, doet wat ie moet doen. Gezicht ziet er de hele dag goed uit, gaat niet glimmen en voelt comfortabel.

Superfood Night Cream
Ook net als alle andere Superfood producten: aangenaam om op te smeren, heerlijk voedend voor wanneer je huid een boost kan gebruiken. In combinatie met de Superfood Facial Oil: Perfect!

Peptide4 Night Recovery Cream-Oil
Smelt gewoon in je huid zodra je het opsmeert. De huid voelt zo zacht, gehydrateerd en gevoed. Je staat op met een heerlijk gezicht dat er ook nog eens stralend uitziet.

Peptide4 Plumping Pillow Facial
Heerlijk rijke geltextuur, verkoelend, voelt heel fijn op de huid. Je wordt wakker met een prachtige glow, de huid voelt zacht en comfortabel aan en ziet er goed verzorgd uit.

Dag:
Reiniging:
Nacht:

Verder:
1x in de 2-3 weken exfolieer ik met de Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator. Vanwege mijn getinte huid exfolieer ik niet elke week. En 1-2 keer in de week het Berry Boost Mask (voor wanneer mijn huid een beetje onrustig is) en/of het GR-Youth Mask (elke keer weer een feestje, kan altijd!). Mocht mijn huid echt een boost nodig hebben of moet ik er de volgende dag stralend uitzien gebruik ik de Peptide4 Plumping Pillow Facial.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

In de ochtend neem ik een muntgrootte van de Superfood Facial Wash en masseer deze alvast een beetje in, net voordat ik in de douche spring. In de douche masseer ik het verder in en meng ik het een klein beetje met water, waardoor het heerlijk schuimend wordt.
Verzorging: Eenmaal uit de douche gebruik ik de Soothing Apricot Toner en de Superfood Day Cream. Voelt mijn huid iets droger dan doe ik eerst nog de Superfood Facial Oil en daarna de Superfood Day Cream.

NACHT

Dit vind ik altijd het leukste gedeelte van de avond omdat ik helemaal tot rust kom door in de avond mijn huid te verzorgen.
Dagelijks gebruik ik de Superfood AHA Glow Cleansing Butter, als ik extra wil reinigen daarna nog de Superfood Facial Wash. Voor verzorging: De Soothing Apricot Toner, Superfood Facial Oil en de Superfood Night Cream. Om extra te voeden kan ik ook de Peptide4 Night Cream-Oil gebruiken.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra