Favorieten Michelle


MICHELLE
28 / GECOMBINEERDE HUID
schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS  Mooi ouder worden door het minimaliseren van rimpels en huidverslapping.
BEAUTY BIECHT Heel soms als ik moe ben, sla ik het reinigen van mijn gezicht over.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Elemis Pro Collagen Rose Cleansing Balm
Deze balsem voelt heerlijk rijk aan op je gezicht en de rozengeur maakt het product helemaal af. Ik reinig hiermee mijn gezicht s’ochtends en s’avonds.

Soothing Apricot Toner
Één woord. Geurbeleving. Ik gebruik deze toner zo graag, omdat deze naar heerlijke abrikozen ruikt.

Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice
Ik vind een gehydrateerde huid heel belangrijk, omdat deze beter in balans is, er frisser uitziet en straalt. Daarom gebruik ik deze heerlijke hydraterende gel van Elemis elke dag voordat ik mijn dagcreme aanbreng. Een leuke tip: zet de gel in de koelkast voor een nog koeler en kalmerender effect, vooral als je lekker in de zon gezeten hebt die dag.

Peptide Eye Recovery Cream
Een oogcrème die doet wat hij moet doen. Dus ‘s ochtends is de huid rondom mijn ogen nog steeds goed gehydrateerd.

Cosmedix Shineless
Dit vind ik een hele fijne moisturizer, omdat deze mijn huid goed hydrateert. Ook zit er geen olie in, waardoor mijn gezicht fris en schoon blijft gedurende de dag.

Pascaud UV Defense
In mijn beleving een uniek product door de dunne textuur in combinatie met een hoge UVA en UVB bescherming. Het voelt heel prettig aan op mijn gezicht, laat geen witte waas achter en maakt mijn huid niet vet.

Elemis Superfood Night Cream
Ik ben helemaal weg van deze nachtcrème. De textuur is vol en zacht. In de ochtend is mijn huid intens gehydrateerd en gevoed en dat is te zien!

S.O.S. Emergency Cream
Deze crème is mijn reddende engel voor als ik last heb van een schrale en rode huid. Vaak komt dit bij mij voor in de wintermaanden. De enige crème die ik dan kan verdragen is deze S.O.S. van Elemis. Een echte ‘life saver’!

Peptide4 Plumping Pillow Facial
Dit is mijn hydratatie in een potje. Het masker voelt lekker koel aan op je gezicht.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Ik begin met het reinigen van mijn huid met de Elemis Pro Collagen Rose Cleansing Balm. Daarna spray ik de Apricot Toner over mijn gezicht. Heerlijk! Na de toner breng ik de Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice aan. Hierna breng ik de Peptide Eye Recovery Cream aan, want bij een complete Skin Care routine hoort zeker een oogcreme. Nu breng ik mijn dagverzorging aan. De Shineless van Cosmedix. Maar we zijn er nog niet, want als ik mooi ouder wil worden, is het belangrijk dat ik afsluit met een goeie UVA en UVB bescherming. Dat doe ik met de Pascaud UV Defense. Nu ben ik klaar voor de dag.

NACHT

Aan het einde van de dag vind ik het heerlijk om mijn gezicht goed te reinigen. Het geeft me een fris en schoon gevoel. Na het reinigen gebruik ik wederom het Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice serum. Hierna breng ik mijn oogcrème, Peptide Eye Recovery Cream, aan. Ik sluit af met mijn comfortabele nachtcrème van Elemis. De Elemis Superfood Night Cream. Één keer in de week wissel ik mijn nachtcrème in voor een lekker nachtmasker van Elemis. De Peptide4 Plumping Pillow Facial.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Alexia // Siënna