Favorieten Joyce


JOYCE
23 / GECOMBINEERDE HUID
schoonheidsspecialiste / huidtherapeut

BEAUTY WENS Een huid die goed in balans is.
BEAUTY BIECHT In drukke periodes verwaarloos ik mijn huid soms iets te veel.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Pascaud Salicylic Exfoliator
Ik ben een fan van het ingrediënt salicylzuur, dit omdat het talg oplost en de huid dunner maakt waardoor onzuiverheden voorkomen worden. In deze scrubgel zit zowel salicylzuur als een fijne korrel, waardoor je de huid iets verdunt en talgbultjes vermindert, een win-win voor een schone, gladde huid 🙂

Elemis Superfood lijn
Een feestje om je gezicht mee te verzorgen! De ingrediënten (brocolli, radijs, avocado en nog veel meer) geven een heerlijke geur aan het product. Ik gebruik momenteel het nieuwste serum, de superfood Cica Calm hydration Juice met daaroverheen de superfood dag en nachtverzorging.

Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules
1-2 keer per jaar is het tijd om de huid te detoxen! Dit doe ik met de Skin Bliss Capsules van Elemis. In de ochtend een capsule met o.a. rozen om de huid te hydrateren en in de avond een capsule met lavendel om te kalmeren. Na de kuur, die een maand duurt, is mijn huid heel rustig, gevoed en ziet er stralend uit!

Elemis Herbal Lavender Repair Mask
Mijn eerste product van de Elemis lijn. Mijn huid is wat uit balans; ik heb af en toe last van onzuiverheden en mijn huid glimt snel. Hierdoor probeer ik het kleimasker 1 à 2 keer in de week aan te brengen, deze zorgt ervoor dat mijn huid gezuiverd en gekalmeerd wordt om beter in balans te blijven.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

In de ochtend reinig ik als eerst mijn gezicht met de Superfood Facial Wash gevolgd door de Soothing Apricot Toner die ik op de “ouderwetse manier” aanbreng; een pompje op mijn handen en deppend over mijn gezicht, hals en decolleté. Gevolgd door de verzorging van Elemis: de Superfood Cica Juice met de Superfood daycream, even laten intrekken en dan breng ik de make-up van ArtDeco aan.

NACHT

In de avond haal ik mijn make-up eraf met de Rehydrating Rosepetal Cleanser, gevolgd door de Superfood Facial Wash om mijn huid goed te reinigen. Hierna breng ik net als in de ochtend de Soothing Apricot Toner aan, gevolgd door dezelfde verzorging van Elemis. 1 à 2 keer in de week scrub ik mijn huid met de Pascaud Salicylic exfoliater en breng erna een masker aan. Hierdoor blijft mijn huid perfect in balans!


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra  // Alexia