Favorieten Joyce


JOYCE
21 / GECOMBINEERDE HUID
schoonheidsspecialiste / huidtherapeut in opleiding

BEAUTY WENS Een huid die goed in balans is.
BEAUTY BIECHT In drukke periodes verwaarloos ik mijn huid soms iets te veel.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

favorieten Joyce

Summecosmetics MyCODE Serum
De behoefte van mijn huid voor het op maat gemaakte serum is er zeker. Ik moet hem eigenlijk dagelijks gaan gebruiken voor extra hydratatie, zuurstof en herstellen (nummer 1,2 & 3). Hierdoor zal mijn huid beter gevoed worden en meer in balans komen.

Elemis Superfood lijn
Een feestje om je gezicht mee te verzorgen! De ingrediënten (brocolli, radijs, avocado en nog veel meer) geven een heerlijke geur aan het product. De Facial Wash gebruik ik dagelijks, de verzorging nog niet maar dat wordt zeker mijn volgende dagcrème.

Valmont Face Scrub
Ik heb een verdikte huid en veel scrubs vind ik prettig in gebruik, maar de Face Scrub van Valmont vind ik het fijnst. Er zitten veel korrels in (waar ik van houd) en elk keer wanneer ik hem gebruik kan ik de intensiteit bepalen door meer of minder water toe te voegen. Na elk gebruik voelt mijn huid zijdezacht aan en heb ik een mooie glow!

Elemis Herbal Lavender Repair Mask
Mijn eerste product van de Elemis lijn. Mijn huid is wat uit balans; ik heb af en toe last van onzuiverheden en mijn huid glimt snel. Hierdoor probeer ik het kleimasker 1 à 2 keer in de week aan te brengen, deze zorgt ervoor dat mijn huid gezuiverd en gekalmeerd wordt om beter in balans te blijven.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

In de ochtend reinig ik als eerst mijn gezicht met de Superfood Facial Wash gevolgd door de Soothing Apricot Toner die ik op de “ouderwetse manier” aanbreng; een pompje op mijn handen en deppend over mijn gezicht, hals en decolleté. Gevolgd door de verzorging van Carita; de Ideal Hydratation Crème des Lagons, wat een perfecte basis is voor mijn make-up.

NACHT

In de avond haal ik mijn make-up eraf met de Rehydrating Rosepetal Cleanser, gevolgd door de Superfood Facial Wash om mijn huid goed te reinigen. Hierna breng ik net als in de ochtend de Soothing Apricot Toner aan, gevolgd door dezelfde verzorging van Carita. 1 à 2 keer in de week scrub ik mijn huid en breng erna een masker aan.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Fatima // Laurynn // Joyce // Alexia