Favorieten Fatima

Fatima
FATIMA
38 / GECOMBINEERDE HUID / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS
Een stralende huid met gezonde glans en minder donkere kringen.

BEAUTY BIECHT
Ik gebruik niet altijd een nachtcrème maar doe in plaats daarvan wel zo nu en dan het Prime Renewing Pack op als nachtmasker.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

Valmont Face Exfoliant
Ik vind dit een fijn product door de structuur en dat je de scrub milder kan maken door er wat water aan toe te voegen (dus aan te passen naar eigen voorkeur). Je kan deze 2 keer per week gebruiken of als een kuur van 28 dagen achter elkaar om oneffenheden en grove poriën te egaliseren.

Valmont Prime Renewing Pack
Dit is een heerlijk en mooi masker dat op verschillende manieren in te zetten is. Als nachtmasker na een vermoeiende dag of een feestje om de volgende dag weer fris en fruitig uit bed te komen of de volgende ochtend als oppepper aanbrengen op een gereinigde huid, 10 à 15 min laten zitten (bijvoorbeeld tijdens je ontbijt) en dan afspoelen.
PRO-TIP Een heel dun laagje ónder je make-up als een primer waardoor het beter fixeert en de droogte lijntjes opvult.

Elemis Pro-radiance Cream Cleanser
Dit is een heerlijke zachte crème reiniger waarmee je je huid heel goed en op een zachte manier mee kan reinigen. Hij droogt de huid niet uit dus geen trekkerig gevoel na het reinigen.

Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial
Een nachtmasker met een lekkere gel/crème-achtige structuur meteen verfrist alsof je in een Spa bent geweest. Wakker worden met een gehydrateerde en uitgeruste huid!

Pascaud Hydrating Mask
Een fijn gel-masker wat zacht en fris aanvoelt en de huid direct hydrateert! Enige nadeel aan dit masker, vind ik, dat ik er niet mee kan slapen.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Ik reinig mijn huid met de Pro-radiance cream cleanser om het overtollige talg dat in de nacht is aangemaakt te verwijderen zodat de poriën niet verstoppen. Daarna breng ik mijn dagverzorging aan, momenteel is dat de 24+ crème glacée van Payot (nog niet beschikbaar in onze webshop maar wel in de boutique).

NACHT

Ik reinig eerst mijn huid met de Pro-radiance cream cleanser om make-up resten en vuil van de huid te verwijderen (indien ik een BB-crème heb gebruikt) en erna een micellar water (omdat deze de huid al neutraliseert heb je geen lotion erna nodig). Ik gebruik 2 à 3x in de week de face exfoliant van Valmont. Als nachtverzorging gebruik ik de 24+ crème glacée afgewisseld met het Peptide4 Plumping Pillow Facial of het Prime Renewing pack als nachtmaskers.


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Yael // Joyce // Alexia