Favorieten Fatima

Fatima
FATIMA
37 / GECOMBINEERDE HUID / schoonheidsspecialiste

BEAUTY WENS
Een stralende huid met gezonde glans en minder donkere kringen.

BEAUTY BIECHT
Ik gebruik niet altijd een nachtcrème maar doe in plaats daarvan wel zo nu en dan het Prime Renewing Pack op als nachtmasker.

Mijn favoriete beautyproducten (en wat ik ermee doe)

favorieten Fatima

Valmont Face Scrub
Ik vind dit een fijn product omdat het een fijne zachte crème scrub is met een kleine korrel en wanneer je er meer water bij gebruikt hij milder word (dus aan te passen naar eigen voorkeur). Je kan deze 2 keer per week gebruiken of als een kuur van 28 dagen achter elkaar om oneffenheden en grove poriën te egaliseren.

Valmont Prime Renewing Pack
Dit is een heerlijk en mooi masker dat op verschillende manieren in te zetten is. Als nachtmasker na een vermoeiende dag of een feestje om de volgende dag weer fris en fruitig uit bed te komen of de volgende ochtend als oppepper aanbrengen op een gereinigde huid, 10 à 15 min laten zitten (bijvoorbeeld tijdens je ontbijt) en dan afspoelen.
PRO-TIP Een heel dun laagje ónder je make-up als een primer waardoor het beter fixeert en de droogte lijntjes opvult.

Elemis Pro-collagen Cleansing Balm
Dit is een heerlijke zachte reinigingsbalm die de huid op een milde manier reinigt zonder uit te drogen omdat het nog een dun laagje achter laat, ideaal om make-up van de huid te verwijderen of voor een droge gevoelige huid.

Filorga HXR-Eye Cream
Een ideale oogcrème tegen donkere kringen en wallen. Het voert de afvalstoffen af waardoor donkere kringen wat lichter worden.

MIJN beauty RITUEEL

DAG

Ik reinig mijn huid met een cleansing gel om het overtollige talg dat in de nacht is aangemaakt te verwijderen zodat de poriën niet verstoppen. Daarna breng ik mijn dagverzorging aan. Ik gebruik de Prime Regenera I van Valmont. Deze zorgt voor een betere energie in de cellen en celstofwisseling waardoor de huid er stralender uit gaat zien en minder vaal. In de winter gebruik ik hieronder een hydraterend serum.

NACHT

Ik reinig eerst mijn huid met de Pro-Collagen Cleansing Balm om make-up resten en vuil van de huid te verwijderen (indien ik een BB-crème heb gebruikt) en erna mijn cleansing gel zodat de huid goed gereinigd is of een micellar water (omdat deze de huid al neutraliseert heb je geen lotion erna nodig). Ik gebruik 2 à 3x in de week de face scrub van Valmont. Ik vind deze prettig in gebruik omdat het een zachte crème-scrub is met fijne korrels. Als nachtverzorging gebruik ik Prime Regenera I of het Prime Renewing pack als nachtmasker (deze zorgt voor ontspanning en hydratatie in de huid).


Meer favorieten

Bekijk ook de favoriete beautyproducten van de rest van het team: Eva // Sandra // Fatima // Joyce // Alexia